Waarom wij?

Wij denken altijd vanuit de klant, en dat gaat gemakkelijk want wij zijn ook begonnen als ZZP’er. Doordat wij zelf de paden hebben bewandeld kunnen wij ervoor zorgen dat het bij onze klanten in 1 keer goed gaat!

Digitaal/Efficiënt

Betrokkenheid

Dinalbert ZZP Cijfers Maximale Winst Accountancy & Boekhouding voor jou

Kwaliteit

Praktisch

Digitaal/Efficiënt

Betrokkenheid

Kwaliteit

Praktisch

Dinalbert Ortega eigenaar en oprichter van ZZP Cijfers

Hoe gaan wij te werk

Toekomst/doel

Wij laten jou zorgeloos ondernemen!
Door de gehele administratieve last uit handen te nemen en het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken laten wij jou, de ondernemer volledig in zijn of haar kracht! Focus jij je waar jouw passie ligt, dan doen wij dat ook!

Over Ons

ZZP Cijfers is een organisatie die voortgekomen is uit DVO Administratie, een administratiekantoor opgericht in 2014. Door de toenemende vraag van ZZP klanten is de keuze gemaakt om een specifiek bedrijf op te richten om deze doelgroep te bedienen. De keuze komt vooral voort uit de ideologie dat juist deze doelgroep een op maat gemaakte partner op het gebied van finance verdient, zodat de focus volledig ligt op het ondernemen.

Werkwijze

Door middel van digitalisering en hoogwaardige software maken wij het niet alleen heel gemakkelijk voor jou als ondernemer, maar gaan we ook efficiënt te werk wat een behoorlijke kostenbesparing oplevert. Wij denken met je mee en zijn telefonisch bereikbaar, of 24/7 via WhatsApp en Email. 

Onze resultaten
spreken van zelf

Brainwaved

ZZP Cijfers geeft mij de ruimte om mij volledig te focussen op mijn Online Marketing onderneming. Doordat ik eerst zelf alle facturatie en aangiftes deed was ik veel kostbare tijd kwijt, die ik nu gelukkig kan besteden om meer klanten te ondersteunen op het gebied van Online Marketing.

De Vijgenboom

ZZP cijfers is altijd daar wanneer je als zelfstandige ondernemer een beroep op hem doet! 

Luisterend, meedenken, meekijkend!

Altijd met focus op genererende cijfers!

Diamond Express Line B.V.

Van een klein koeriersbedrijf zijn wij doorgegroeid naar een middelgroot transportbedrijf. 

ZZP Cijfers heeft ons tijdens deze groei ontwikkeling goed ondersteund doormiddel van gepaste financiële coaching en duidelijke liquiditeit planning onze administratie is bij ZZP Cijfers altijd op orde.