Wil jij simpel en effectief meer halen uit je bedrijf?

Ontdek welk pakket het beste past bij jou en boek een gratis strategiegesprek waarin wij uitzoeken wat het beste resultaat geeft bij jouw onderneming.

Onze Prijzen

ZZP Compleet


De beste basisverzorging van jouw ZZP onderneming

€99

per maand

ZZP Compleet+


De complete verzorging van jouw ZZP onderneming

€129

per maand

MKB Maximaal


Het maximale uit je boekhouding halen? Dit pakket is gefocust op het schalen en optimaliseren van je winst.

       v.a.   €199

per maand

Stichting en BV Compleet

Heb je personeel en veel bedrijvigheid? Dan zijn er nog meer kansen om je winst te verhogen!

Op Offerte

Inhoud pakket

1

Pakket 1

Het perfecte pakket voor de beginnende en licht gevorderde zzp’er. Wij zullen genoeg aandacht aan jou besteden zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de cijfertjes. Elk kwartaal wordt netjes de omzetbelasting verzorgd en staat er een strategiegesprek in de agenda om te kijken wat de vervolg stappen zijn in onze samenwerking.

Pakket 2

Voor de ZZP’ers die net iets verder zijn en al meer dan 50.000 euro omzet per jaar draaien hebben wij een pakket dat perfect aansluit. Een resultatenoverzicht per kwartaal geeft meer inzicht en diepte aan het strategiegesprek zodat er ook op strategisch niveau de juiste stappen worden gemaakt.

2

3

Pakket 3

Ben jij eigenlijk de ZZP-fase al voorbij, niet getreurd dan kunnen wij jou nog steeds goed helpen met de financiële uitdagingen binnen jouw bedrijf. Door onze ervaring als freelancer bij grotere bedrijven kunnen we onze kennis toepassen om jouw bedrijf ook door te laten groeien, zonder dat daar financiële problemen ontstaan. Dit pakket kunnen wij het beste telefonisch bespreken, neem dus gerust contact met ons op!

Wil jij vandaag nog je administratie en financiën op orde?

Druk dan op registreren en we beginnen gelijk! Je doorloopt in 3 simpele stappen alle informatie door die nodig is voor ons om jou te helpen!