Stuur ons een bericht
Of boek een gesprek!

Klinkt dit als muziek in de oren? Plan een gesprek in met ons!


Wilt u zorgeloos ondernemen met uw administratie en financiën op orde? Dan bent u bij het juiste adres. Door de digitalisering van processen en het gebruik van hoogwaardige software zal uw boekhouding praktisch en efficiënt worden ingericht. Door onze kennis op het gebied van finance, marketing en bedrijfseconomie kunnen wij strategisch coachen waardoor u het meeste haalt uit uw onderneming. Mochten er uitdagingen zijn buiten onze expertise dan beschikken wij ook over een groot netwerk en zoeken wij samen de juiste oplossing. Wij denken met u mee en staan altijd voor u klaar. Mochten wij u niet te woord kunnen staan bellen of mailen wij zo snel mogelijk terug, want uw ondernemingsdoelen behalen is ook onze prioriteit! Start vandaag en samen gaan wij jouw doelen behalen!

Inhoud pakket

Pakket 1

Het perfecte pakket voor de beginnende en licht gevorderde zzp’er. Wij zullen genoeg aandacht aan jou besteden zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de cijfertjes. Elk kwartaal wordt netjes de omzetbelasting verzorgd en staat er een strategiegesprek in de agenda om te kijken wat de vervolg stappen zijn in onze samenwerking.

Pakket 2

Voor de ZZP’er die net iets verder zijn en al meer dan 50.000 euro omzet per jaar draaien hebben wij een pakket dat perfect aansluit. Een resultatenoverzicht per kwartaal geeft meer inzicht en diepte aan het strategiegesprek zodat er ook op strategisch niveau de juiste stappen worden gemaakt.

Pakket 3

Ben jij eigenlijk de ZZP-fase al voorbij, niet getreurd dan kunnen wij jou nog steeds goed helpen met de financiële uitdagingen binnen jouw bedrijf. Door onze ervaring als freelancer bij grotere bedrijven kunnen we onze kennis toepassen om jouw bedrijf ook door te laten groeien, zonder dat daar financiële problemen ontstaan. Dit pakket kunnen wij het beste telefonisch bespreken, neem dus gerust contact met ons op!